Specialpedagog till ditt barn

Om du som vårdnadshavare känner att ditt barn eller din tonåring behöver extra stöd med skolarbetet, både i och utanför skolan, kan Skolia nu erbjuda den hjälpen. Våra specialpedagoger är helhjärtat engagerade i att tillgodose barns och ungdomars skilda behov med hög kompetens, på uppdrag av rektorer och nu även direkt till er vårdnadshavare. Vi erbjuder handledning för er och personlig hjälp för era barn. Vi förstår att skolan ska möta alla elevers behov, men ibland krävs det mer. Här kan vi komma in och stödja i samarbete med skolan, om så önskas.

Därför erbjuder Skolias specialpedagoger nu sin expertis till de barn och tonåringar som av olika anledningar ligger efter eller strävar efter att nå längre, även utanför skolans ramar. Vi tror på alla barns och tonåringars potential och ser fram emot att arbeta tillsammans med er för att stärka era barns förmågor och självförtroende. Varje framsteg är en glädje för oss. Vi anpassar vårt arbete efter era och era barns behov. Vi är flexibla och kan erbjuda stöd i hemmiljön, på neutrala platser som bibliotek, eller digitalt om det föredras. Kontakta oss för att tillsammans utforma en plan som passar er.

Kompetenskrav:

För att bli anställd som specialpedagog hos Skolia krävs att du är legitimerad lärare med påbyggnad av specialpedagogisk utbildning.

Arbetsbeskrivning:

I ditt arbete som specialpedagog hos Skolia ingår följande:

  • Arbeta övergripande och ha ansvar för det specialpedagogiska arbetet i verksamheten.
  • Ansvara för utredningar och åtgärdsprogram.
  • Handleda pedagoger, rektorer, assistenter.
  • Arbeta med elever med inlärningssvårigheter.

En duktig och erfaren specialpedagog kan göra hela skillnaden när det handlar om pedagogiskt utvecklingsarbete, stöttning av lärarlaget och enskilda elevers framgång.

Skolias specialpedagoger har stor kompetens. Kontakta oss, så berättar vi om hur vi kan hjälpa din familj.
Våra medarbetare arbetar på olika uppdrag, beroende på kundernas behov. Kontakta oss, så berättar vi om hur du kan bli en del av Skolia.
Testimonials

Vad våra kunder säger

”Möjligheten att anlita specialpedagog privat via Skolia har inneburit en stor trygghet för oss med ett barn med språk- och matematikdiagnos. Vi känner kontroll över vårt barns lärande i och med att vi kan styra över regelbundenheten och upplägget i undervisningen. Specialpedagog Per har med stort engagemang och kunnande tagit sig an att utveckla vårt barns strategier för lärande. För detta är vi mycket tacksamma!”

-Vårdnadshavare